• onderweg banner

Onderweg

31 jaar heb ik in steden gewoond. Maar toch droomde ik als stadsmens van een groen- en energieneutraal leven en dus ging ik op onderzoek uit! In de zomer van 2015 heb ik een reis gemaakt op zoek naar een leven dichter bij de natuur. Een roadtrip dwars door België, Frankrijk, Spanje en Portugal, langs een tiental plekken, op zoek naar de verschillende vormen van ‘zelfvoorzienend leven’.
Bij terugkomst wilde ik mijn ervaringen graag delen en heb ik een muzikale theatervoorstelling gemaakt die het publiek meeneemt langs de kronkels, uitdagingen en problemen die het zelfvoorzienend leven met zich meebrengen en antwoord geeft op vragen als: ‘Bestaat er wel zoiets als ‘ 100% Zelfvoorzienend? ‘En….’Hoeveel kan een mens opgeven voor zijn idealen?’

De voorstelling is gemaakt als buitenvoorstelling. Mijn Mercedes busje, waarin ik de reis heb gemaakt, doet dienst als interactief decor. Ondersteund door videobeelden van mijn reis en interviews met de zelfvoorzienende mensen aldaar. Gitarist Frank Stukker begeleidt mij op gitaar en zorgt gedurende de hele voorstelling voor het echte ‘onderweg’ gevoel.

De voorstelling duurt +/- 70 min.

Er is ook een binnenversie van de voorstelling beschikbaar voor zalen tot max. 300 mensen. En een intieme huiskamervertelling met muziek van +/- 20 min.

Voor boekingen en/of meer informatie neem gerust contact met mij op.

© 2016 - Mareille Labohm