• vier-elementen-banner

De 4 elementen – Overdracht van Energie

Gebaseerd op de spelmethode van Helmert Woudenberg ontwikkelde ik een workshop waarbij de elementen vuur, water, lucht en aarde het uitgangspunt vormen.

Woudenberg gebruikt als ingang voor het acteren kijken (aarde), praten (lucht), luisteren (water) en de noodzaak om te doen wat je doet (vuur).
Door middel van improvisaties, gestoeld op deze elementaire vier-eenheid proberen we tot de kern van ‘acteren’ te komen.
Voor mij als actrice ontstond er door deze methode veel vrijheid en rust in mijn spel, maar ook in mijn persoonlijk leven droeg het bij aan een bewustere overdracht en uitwisseling van energie met anderen. Ik ga tijdens deze workshop met jou op zoek naar de kracht van elk element, en naar ieders persoonlijke voorkeuren rondom deze 4 elementen Vuur, Water, Lucht en Aarde. Ontdek welke elementen als gegoten zitten en welke nog op de achtergrond blijven. Hoe de elementen voor je kunnen werken, en hoe gaandeweg het bewustzijn groeit van hun kracht in de verbinding en communicatie met anderen.

Zowel mogelijk in groepen (max 16 personen) als individueel.

Duur: min 3 uur

© 2016 - Mareille Labohm